Dobrodošli v

El Restaurante De Poncho

Zgodba restavracije De Poncho

El Restaurante de Poncho je mehiška restavracija s široko ponudbo mehiških jedi, dodatkov in mehiških specialitet. Zakaj ne bi poskusili nekaj drugačnih jedi? Peljite svojega spremljevalca na romantično večerjo ob svečah ali uživajte v mehiškem kosilu z družino v mehiški restavraciji. V tem času se lahko vaši otroci igrajo na otroškem igrišču ali pa jim organizirate pravo otroško zabavo!

Tukaj si boste lahko privoščili malo drugačno hrano, kot ste je morda vajeni, saj v mehiški restavraciji De Poncho pripravljamo tradicionalne mehiške jedi po mehiških receptih. Poleg pestre izbire različnih južnoameriških koktajlov pripravljamo tudi najbolj znane Margarite in več vrst brezalkoholnih koktajlov. To vas bo zagotovo prepričalo, da se še kdaj vrnete v našo mehiško restavracijo de Poncho.

Kvalitetna hrana

Naša mehiška restavracija se lahko pohvali z izjemno kakovostjo hrane, ki temelji na svežih sestavinah in vrhunski pripravi.

Avtentični recepti

Ustvarjamo okuse z resničnimi, avtentičnimi recepti, ki ohranjajo tradicionalno mehiško kulinarično dediščino.

Dober ambient

Pohvalimo se lahko s prijetnim vzdušjem s toplimi barvami, ambientno glasbo in avtentično mehiško dekoracijo.

Želite preživeti kvaliteten čas v dobrem okolju?

Pridite v našo restavracijo. Peljite svojega partnerja na romantično večerjo ob svečah ali uživajte v mehiškem kosilu z družino v mehiški restavraciji.

Za rezervacije miz prosim pokličite na tel. +386 (0)2 780 62 90

Naše jedi

Mnenja strank

Dejan Kolar

Odlično mesto za družine z veliko možnostmi za igro otrok. Prijaznost do otrok: notranja in v toplejših mesecih zunanja igrala

Borjan Ninic

Odlična restavracija. Velika priporočila. Idealno za otroke, notranja in zunanja igrala, zunaj je sombrero za plezanje. Obvezno obiskati!!!

Ivan Markovic

Hrana je bila odlična. Še enkrat bom šel, če bo na tem območju. Eno najboljših igrišč za otroke. Lahko se igrajo, tudi če dežuje.

Darko 68

Absolutno nobenih pritožb. Hrana je zelo okusna in mehiška, kot je lahko. Ustrežljivo osebje na kakršen koli način in hišni ljubljenčki so dovoljeni. Vse, kar je na meniju, je okusno

Telefon in E-pošta

Telefon: +386 (0)2 780 62 90
E-naslov: elponcho@amis.net

Odpiralni čas

Zaradi aktualnih razmer, delovni čas dnevno prilagajamo, zato vas prosimo, da preverite naš aktualni odpiralni čas na:
(0)2 780 62 90

Ponedeljek-Četrtek: 09h - 22h
Petek: 09h - 24h
Sobota: 11h - 24h
Nedelje in Prazniki: 11h - 22h

Scroll to Top